пʼятницю, 11 лютого 2022 р.

«Lik@bez для початківців»

 Публічна бібліотека Лиманської ОТГ, прагнучи бути максимально корисною для своєї громади, активно працює у напрямку неформальної освіти, тобто у досягненні Цілі 4. «Якісна освіта» Цілей сталого розвитку ООН до 2030 р.

Щоб допомогти користувачам бібліотеки оволодіти сучасною комп’ютерною технікою і не розгубитися в потоці інформації, у читальному залі регулярно проходять навчання як для бібліотекарів так і для жителів громади.
Ми розпочали новий курс комп'ютерної грамотності «Lik@bez для початківців».
Кожної п'ятниці о 10.00 у читальній залі чекаємо на тих, хто бажає познайомитись з комп’ютером, навчитися азам роботи з файлами та текстом, засвоїти навички роботи в інтернеті, навчитися створювати власні електронні скриньки та акаунти в соцмережах, працювати в особистому кабінеті ПФУ чи просто підвищити власний рівень комп'ютерної грамотності.
Завдяки доброзичливим бібліотекарям ви відчуєте впевненість у своїх силах і з легкістю навчитеся спілкуватися з рідними та друзями через месенджери, шукати нові рецепти в інтернеті, дивитися фільми онлайн та багато іншого, чим можна урізноманітнити своє дозвілля.
На фото заняття для бібліотекарів, які опановують нові знання і здобувають корисні навички,
Фахівці методико-бібліографічного відділу підготували одне із занять, яке пройшло 11.02.22.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...