понеділок, 14 лютого 2022 р.

Акція " Подаруй бібліотеці книгу" триває !

 Акція " Подаруй бібліотеці книгу" триває !

Поповнювати фонд Публічної бібліотеки Лиманської ОТГ допомагають наші добрі друзі, автори книг, краєзнавці, журналісти, які по крихті збирають історію рідного краю, пишуть про людей, події, дають нам зазирнути в минуле і порадіти за тих,хто сьогодні творить майбутнє.
Дякуємо Клименко Л.М. за "Святогорський летописець", в якому надрукована праця авторки про долю священника Миколаївського храму в с. Терни - Георгія Роменського, якого було репресовано в 1931 році.
Цікава книжка Кислова В.П. "Збірка малої прози"- зібрання найкращих, на думку автора, робіт, які він написа впродовж 1999-2020 років: замальовки, есе, оповідання, літературна критика, публіцистика. Наприклад в "Амазонки громадянської війни" розповідається про народних атаманів, які керували загонами повстанців і носили ім'я Маруся, а назва "Комендант станції Красний лиман" говорить сама за себе.
Бикова В.В. подарувала книгу " В полоні моєї пам'яті", яка розповідає про поетів і прозаїків Лиманщини, що прославляють у своїх творах рідний край, людей, які живуть у ньому, а " Оксамитові світанки" - це збірка ліричних оповідань.
Цілу підбірку книг отримали від Пасічника Олександра, в яких розповідається про спортсменів Лиманщини " Стадіон життя", " Пульс совісті" і "Дозиметр честі" про земляків-ліквідаторів аварії на ЧАЕС, " Війна ...без перемоги" про лиманців, які пройшли через горнило Афганської війни, а "Краснолесье Донбасса" про лісове господарство і людей, які там працюють.
Дякуємо за неймовірні подарунки і вашу найцікавішу із найцікавих роботу.















Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...