середу, 16 лютого 2022 р.

Хроніка пам’яті «Афганістан… згадаймо ті дні»

   Афганістан… У нашій свідомості це слово стало синонімом справжнього людського лиха, справжнього пекла. До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у Публічній бібліотеці Лиманської ОТГ на платформі Google Meet пройшла хроніка пам’яті «Афганістан… згадаймо ті дні». На захід, сповнений почуття патріотизму та гордості за земляків-героїв, були запрошені учні ЗОШ № 2 11-б кл. (кл. кер. Стеценко О.Л.) та 7-б кл. (кл. кер. Сорока С.В.). Глядачі згадали події страшної війни в Афганістані, в якій полягли і наші земляки та вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання. Переглянули відео-кліпи та прослухали пісні у виконанні Полякова С.,читача, автора музики і виконавця про роки афганської війни. Познайомилися з учасником бойових дій в Афганістані Бондаренко Сергієм Вікторовичем, який зараз працює викладачем у Лиманському центрі професійного розвитку персоналу регіональної філії «Донецька залізниця». Він згадав і розповів про роки своєї служби в Афганістані, про бойові завдання та побратимів.

Сорока С.В. поділилася спогадами про свого товариша, воїна-афганця - Сафронова Олександра. На заході пройшла презентація книги-збірки Олександра Пасічника «Війна без …перемоги», у якій зібрано нариси, інформації, вірші про наших земляків, які воювали у ДРА. У виконанні Осіпової Тетяни пролунав зворушливий вірш А. Любименка «Две жизни» із цієї книги.
До уваги читачів, у бібліотеці була представлена виставка літератури «Відлуння афганських гір».




















Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...