четвер, 17 лютого 2022 р.

Інтелектуальна онлайн-гра «Мова українська, мова солов’їна!»

 

               Публічна бібліотека Лиманської ОТГ організувала для учнів ЗОШ № 2 9-В кл. (кл. кер. Токарева Л.О.) інтелектуальну онлайн-гру «Мова українська, мова солов’їна!», присвячену Міжнародному дню рідної мови. Захід пройшов  під гаслом "Мова єднає народ". Глядачі  здійснили невеличкий екскурс в історію української мови, переглянули відео-презентацію, та активно взяли участь в конкурсній програмі «Знавці рідної мови» (пригадували приказки, продовжували  прислів’я, з букв одного слова складали інші слова, утворювали нові слова шляхом перекомбінування літер, відповідали на загадки-жарти та інш.). Всім глядачам підняли настрій поезії та пісні про рідну мову, які прозвучали під час заходу.  Найактивнішими учасниками інтелектуальної  ігри стали Березюк Іванна, Голуб Богдан, Демиденко Софія, Дергачов Павло, Мельниченко Тимур, Поляков Максим.

         Також у бібліотеці розгорнута книжкова виставка «Бринить, співає, рідна мова!», яка доповнила і розкрила красу і велич рідної мови.















Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...