четвер, 10 лютого 2022 р.

Виставка фоторобіт «Краса рідного краю» в межах клубу за інтересами «Фокус»

 На базі Публічної бібліотеки Лиманської ОТГ продовжує працювати клуб за інтересами «Фокус». А відкрити його ми змогли завдяки участі у проекті «ТериторіЯ», який був реалізований за сприяння міжнародної організації з міграцій (МОМ) та за фінансової підтримки Уряду Японії.

Сама ідея створення клубу полягає у популяризації фотомистецтва, формуванню естетичних смаків, сприянню самореалізації молоді, у допомозі молодим творчим особистостям поширити свої творіння, проводити фото-виставки, фото-конкурси, творчі зустрічі, брати участь у майстер класах, арт-вечірках.
Протягом тижня у бібліотеці діятиме виставка фоторобіт «Краса рідного краю». На ній представлені світлини Довгого Леоніда, Лиманського Сергія, Іванисенко Віталія. Запрошуємо бажаючих відвідати бібліотеку і помилуватися фотопейзажами.
Віталій Анатолійович Іванисенко, батько трьох дітей та тренер-викладач з дзюдо Донецької обласної КДЮСШ, працює на базі спортивного комплексу "Локомотив" міста Лиман. Давнім і дуже сильним захопленням Віталія є фотографія. Його можна побачити з вірним Pentax і на змаганнях, і під час відпочинку. Його роботи користуються популярністю серед мешканців міста Лиман та у групах фотографів соцмереж. До Вашої уваги деякі з його робіт.












Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...