пʼятницю, 11 лютого 2022 р.

Виставка фоторобіт "Краса рідного краю"

             Продовжуємо знайомити вас з фотопейзажами наших фотографів. Виставка фоторобіт "Краса рідного краю"( яка проходить в межах клубу за інтересами "Фокус") відкрита у Публічній бібліотеці Лиманської ОТГ. Запрошуємо.

Сергій Вікторович Лиманський — український еколог і природоохоронець, начальник відділення «Крейдова флора» Українського степового природного заповідника НАН України.
У 1988 році завершив навчання у Новочеркаському інженерному меліоративному інституті за фахом «лісове господарство» і того ж року прийшов працювати у заповідник «Крейдова Флора», відразу після його створення.
З 2014 року, після того, як заповідник певний час перебував у зоні бойових дій, діяльність С. В. Лиманського, зокрема його участь у розмінуванні території заповідника, досить широко висвітлювалася у ЗМІ, він надавав багато коментарів щодо наслідків військових дій на заповідник та інші природні території.
Фотографії Сергія Лиманського у 2014—2017 роках стали хрестоматійними ілюстраціями наслідків військових дій для довкілля на сторінках провідних видань, зокрема таких як «Українська правда» і «Український тиждень».















Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...