пʼятниця, 1 жовтня 2021 р.

Онлайн-уікенд «У тиші храму, де живуть слова»



                    У  Всесвітній  День  бібліотек  фахівці Комунальної організації «Публічна бібліотека Лиманської ОТГ» зустрілися на  онлайн-уікенді «У тиші храму, де живуть слова». У цей день звучали привітальні слова від директора Комунальної організації «Публічна бібліотека Лиманської ОТГ»  Осіпової Т.І., голови профспілки Глущенко М. І., заступника директора по роботі з дітьми Пучкової Л.О. Слова вдячності за роботу висловили і зав. методичним відділом Балаба Л.В. та зав. відділом комплектування Карпікова І.І. 

              У телефонному режимі пройшли поздоровлення з професійним святом бібліотекарів, які знаходяться на заслуженому відпочинку. Відбувся відеопоказ «Бібліотека - всесвіт у зручному форматі», де були висвітлені  цікаві  робочі моменти  бібліотек  та були підведені підсумки роботи кожної із бібліотек та бібліотек – філій нашої громади. 

                  Осіпову Т.І. було запрошено до Донецької обласної бібліотеки для дітей на  урочистий захід в межах І Міжрегіонального бібліотечного форуму «Сучасна бібліотека: час змінюватися – час діяти», на якому вона була відзначена подякою від Управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації за сумлінну плідну працю, активну участь у розвитку бібліотечної справи, реалізацію державної політики в галузі культури. 

            За багаторічну працю і вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи кращих бібліотечних фахівців Комунальної організації «Публічна бібліотека Лиманської ОТГ» : Спасову О.Ю., Матейченко Г.П., Бибко З. М., Нежиденко С.Г., Пономаренко О., Роменську Я., Закопайло Р.   було нагороджено грамотами від відділу культури і туризму, Кондакову Н.С. нагороджено грамотою від виконавчого комітету Лиманської ОТГ,  Петренко Н.В. - грамотою від Обласної дитячої бібліотеки. Подяками за креативність, ініціативу та впровадження нових форм роботи та подарунками від директора  Осіпової Т.І.  були відзначені :  Бабакова Л.І., Пучкова Л.О., Хухрянська В.І., Волошина О.І. Висловлюємо подяку всім працівникам за плідну роботу.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...