четвер, 21 жовтня 2021 р.

Знайомство зблизька з «Міфічним та магічним світом Пабло Пікассо»

            Публічна бібліотека Лиманської ОТГ приєдналася до Школи професійного розвитку: «Шкільні та публічні бібліотеки як освітні партнери: досвід промоції читання», яку підготували і провели на платформі ZOOM бібліотекарі Центральної дитячої бібліотеки ім. Т.Шевченка.

Просування книги, читання — основний напрямок в діяльності кожної бібліотеки, але особлива увага приділяється сприянню читання дітей та підлітків. Сучасна молода людина, насамперед, споживач комп'ютерних продуктів, особистість, орієнтована на сприйняття віртуальної, а не вербальної інформації. Вона краще сприймає інформацію, яка подається яскраво, динамічно, коротко, тому головне завдання для бібліотекарів — привернути увагу, викликати емоційну реакцію, бажання взяти книгу в руки.
Тому ми запропонували колегам здійснити знайомство зблизька з «Міфічним та магічним світом Пабло Пікассо»(присвяченому 140 р. з дня народження найвпливовішого художника xx ст.) через книгу американського мистецтвознавця Майлза Дж. Юнгера «Пікассо: живопис, що шокував світ» / пер. з анг. О.Татаренко. - Харків: Видавництво «Ранок»: Фабула, 2019. – 448с. + 16 с. іл. Це історія художнього генія з особливим творчим даром, сповнена розчарувань та тріумфів, відчаю, кохань та марень в атмосфері богемного Монмартра. Була представлена серія картин різних періодів і направлень. Бажаючі можуть взяти цю книгу для прочитання у нашій бібліотеці.








Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...