середа, 29 вересня 2021 р.

Захід «Маленьким янголятам присвячується»

 

     Захід «Маленьким янголятам присвячується», який підготували і провели фахівці бібліотеки, відбувся у центрі соціально психологічної реабілітації дітей. Діти гралися, розгадували загадки, переглядали журнали та виготовляли із паперу  білих голубів, яких вважають за символ миру на Землі.

     Захід був присвячений вшануванню пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України. Генеральна асамблея ООН під егідою ООН заснувала Міжнародний день дітей - безневинних жертв агресії. День прийнято відзначати 4-го червня кожного року. Україна приєдналася до протидії дискримінації дітей та запровадила національну пам’ятну дату. За інформацією Верховної Ради України, на території Донецької, Луганської та інших областей із 2014 року внаслідок збройної агресії Російської Федерації та інших дій країни-агресора проти України загинуло щонайменше 240 дітей.











Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...