пʼятниця, 10 вересня 2021 р.

Мистецький вернісаж "Сповнені натхнення"

 

            Публічна бібліотека запросила лиманських майстринь прийняти участь у  виставці виробів декоративно-ужиткового мистецтва «Сповнені натхнення», яка відбувалася у парку ім. Кизима і була присвячена Дню міста Лиман. На виставці було  представлено творчі роботи 34 народних майстринь нашого міста, які постійно приймають участь у творчих виставках та культурно-мистецькому житті міста. Роботи виготовлені власноруч, оригінальні та унікальні, в яких проявлене особисте бачення світу та вкладено частинку душі.  

              Виставка приємно вразила відвідувачів барвами та розмаїттям представлених талантів. Серед них роботи з різних видів та технік декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. Це, зокрема, ексклюзивні композиції у техніці "м'яка в’язана іграшка" Глушко А.М., Калініна І.В., Ройко Н., традиційні народні ляльки – мотанки Діденко Л.М. та авторські ляльки в оригінальних  костюмах з оздобленням Кульової Т.А., вишивка атласними стрічками Іщенко Г.М., роботи у техніці канзащі Яковенко О.С., картини вишиті бісером Тюрянської Т.І., Сергієнко А.Г., Кульової Т.А., флористичні картини Тишлек Є.Г., роботи зі скрапбукінгу Довгейко Ю., роботи із кожі Медінцева А., та багато чого іншого. Поласувати можна було пряниками та зефіром ручної роботи Свечкарьової Є. Загальний позитивний фон експозиції створювали вишиті рушники, серветки та картини майстринь Дьоміної Н.І., Хрищатицької А.І., Скиць О.І., Чупрової О.Г., вишиті сорочки Діденко Л.Г.

                         На майстер-класи збіглося багато дітвори. Наумова Н.М. займалася малюванням картин в техніці енкаустика, Діденко Л.Г. - крутили ляльок із ниток, а Лінник Л.Б. виготовляла з дітьми емблему до 30 річчя незалежності України.

Всі роботи – це справжні витвори мистецтва, які несуть добро та красу. Вони заслуговують найвищої похвали! Всі учасники були відзначені подарунками.

                   Ми дякуємо всім, хто взяв участь у виставці «Сповнені натхнення». У майстрів є шанс показати себе у наступному році. А наше завдання виявляти нові таланти, розширювати творчі контакти майстринь та сприяти  у обміні досвідом народних умільців.

 




























 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...