четвер, 24 червня 2021 р.

Онлайн-стрім зустріч «Канон українських письменниць: давні та нові імена»

        Фахівці Публічної бібліотеки Лиманської ОТГ прийняли участь у спільному проекті Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал» та ВГО Українська бібліотечна асоціація «Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці» і долучилася до участі у Х Ювілейному Міжнародному фестивалі «Книжковий Арсенал», який буде проходити з 23-27 червня 2021 р. в м. Київ. Із запропонованого переліку тем ми сформували цікаві програми для читачів і запросили їх до бібліотеки 24.06.21 на онлайн-стрім зустріч «Канон українських письменниць: давні та нові імена». Учасники: Віра Агеєва, Ростислав Семків, Анна Довгопол, Ірина Борисюк. Організатор: Смолоскип. Йшлася розмова з нагоди виходу книжки "Бунтарки: нові жінки і модерна нація" з історіями про українських письменниць ХІХ та першої половини ХХ століття, які змінювали літературу, змінювали роль жінки і змінювали країну.

Присутні з цікавістю слухали розповіді учасників, жваво обговорювали та ділилися враженнями від почутих подій та життєвих історій видатних жінок. Продовжилась онлайн зустріч живим спілкуванням з місцевим краєзнавцем Кисловим Вадимом Петровичем, який презентував нашим читачам свої видання про відомих талановитих жінок - письменниць землячок, так як наша Лиманська земля також благодатна й щедра на таланти. Вадим Петрович подарував бібліотеці свої книги з автографом. Безсумнівно, зустріч з краєзнавцем залишила у присутніх тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів письменників - земляків.

#bookarsenal_lib!

#Публічна_бібліотека_Лиманської_ОТГ

#УБА














Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...