четвер, 24 червня 2021 р.

Тематична полиця «Наркоманія – не просто згубна звичка»

         У всьому світі 26 червня відзначається Міжнародний день боротьби з наркоманією та незаконним розповсюдженням наркотиків. Цю дату встановлено в 1987 році Генеральною асамблеєю ООН в рамках Десятиріччя боротьби з наркоманією та в знак вираження своєї рішучості посилювати діяльність і співробітництво в цілях досягнення створення міжнародного суспільства, вільного від зловживання наркотиками.

    Важливим напрямком роботи бібліотеки є пропаганда здорового способу життя, профілактика наркоманії серед дітей підлітків і молоді. Бібліотекарі ставлять перед собою мету - розширити  інформаційний світогляд своїх користувачів і системно вести роботу з профілактики  шкідливих звичок.

      Про здоровий спосіб життя, непоправну шкоду від вживання наркотиків розповість користувачам тематична полиця «Наркоманія – не просто згубна звичка». До уваги користувачів представлено профілактичну  літературу про види наркотичних речовин, наслідки їх вживання для організму людини. Огляд літератури, підготовлений  бібліотекарем піднімає тему шкідливих звичок, у тому числі й наркоманії.

    У бібліотеці можна  отримати вичерпні відповіді на всі запитання щодо впливу наркотиків та шкідливих звичок на організм людини, особливо молодої.




 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...