середа, 2 червня 2021 р.

Година кольорового настрою «Сяйте усмішки сонцем зігріті!»

     Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. На початку літніх канікул до Міжнародного дня захисту дітей ми гостинно зустрічали учнів 5 класу Лиманського НВК "гімназії" – ЗОШ 1 ст. , кл. керівник Полєжаєва А. В. Ми робимо свято, щоб послухати дітей та інколи в них і повчитися. Бібліотекарі підготували та провели з дітьми годину кольорового настрою «Сяйте усмішки сонцем зігріті!».

Діти брали участь у різноманітних іграх, конкурсах та вікторинах, отримали багато нової, цікавої інформації про книги, які можна прочитати, завітавши до бібліотеки, дізналися про свято День батька, декламували вірші. Цікавий та емоційний заряд енергії отримали, прийнявши участь у майстер-класі. Разом з майстринею Кузнєцовою Оленою Володимирівною діти з задоволенням вирізали, клеїли з бумаги квіточки кульбаби і зробили яскраву композицію з квітів. Цю композицію під назвою «Квітка життя», діти подарують своїм татусям до Дня батька, який буде відзначатися у червні.

Дякуємо керівництву мережі магазинів «Ваніль» за солодкі подаруночки дітям.












Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...