вівторок, 22 червня 2021 р.

Година історичної правди «Рокам ніколи пам’яті не стерти»

       Відповідно до Указу Президента України від 17.11.2000 №1245/2000 щорічно 22 червня наша держава відзначає День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни «…з метою всенародного вшанування пам’яті синів і дочок українського народу, полеглих під час Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, їх подвигу та жертовності…». Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам’ять про воїнів-визволителів, які вигнали ворога  з нашої землі та здобули перемогу в цій жахливій війні.

     У цей день ми згадуємо тих, хто загинув на полі брані, кого нацисти замучили в концентраційних таборах. Ми вшановуємо фронтовиків, трудівників тилу, вдів і дітей війни, усіх тих, хто день за днем наближав Велику Перемогу.

        У бібліотеці відбулася  година історичної правди «Рокам ніколи пам’яті не стерти», в ході якої читачі ознайомилися  з історичною довідкою про події тих років, з літературою документальною та художньою, згадали героїв-земляків і хвилиною мовчання вшанували загиблих.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...