вівторок, 7 липня 2020 р.

Цикл :виставка-порада

                                    "Обробляй вчасно - вродить рясно"


Шановні читачі! Центральна міська бібліотека Лиманської ЦБС пропонує вам онлайн перегляд   виставки – поради  «Обробляй вчасно - вродить рясно», яка розгорнута у бібліотеці.  
 Затишок – у будинку, сад – для відпочинку, город – для урожаю. Ці теми такі вічні й такі нові… Бо час плине швидко і в багатьох родинах власний досвід ведення господарства підтримується традиційно, в інших – набувається новими поколіннями упродовж років, але ж кожному господареві хочеться і новацій. Саме безліч таких тем висвітлено у журналах та газетах, які є у бібліотеці. «Огородник», «Нескучный сад», «Люблю цветы», «Хозяин», «Дім. Сад. Огород.»,«Бібліотека «Дім сад город». Випущено чималу кількість книжок присвячених науковим знанням, передовому досвіду вирощування дерев, кущів, ліан, овочевих культур, квітів, знань про ґрунти, природні ресурси, раціональні технології ведення певної культури в умовах конкретного регіону, органічного землеробства тощо. Неабияким попитом у читачів користуються брошури з такими назвами: «Черешня», «Груша», «Слива», «Тюльпани», «Троянди», «Дворічні рослини», «Водойма в саду», «Сад твоєї мрії», «Новосели на городі та в саду», «Виноград, селекційна ініціатива», «Виноград на присадибній ділянці». Це лише мала частина з серії видань «Бібліотека «Дім, сад, город». Вони та багато інших книжок із цієї серії можуть задовольнити запити найвимогливіших читачів та надати  поради по садівництву та  городництву.







Для перегляду музичного відеоролика виставки-поради   "Обробляй вчасно - вродить рясно" звертатися за посиланням:
https://www.facebook.com/bibliotekaliman/videos/726264198129589











Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...