четвер, 27 травня 2021 р.

Звітно-виборча конференція Громадської організації «Донецьке обласне відділення ВГО Українська бібліотечна асоціація»

      Дуже приємно що роботу Публічної бібліотеки Лиманської ОТГ було відзначено на звітно-виборчий конференції Громадської організації «Донецьке обласне відділення ВГО Українська бібліотечна асоціація», яка відбулася 26.05.2021 року, об'єднавши бібліотечну спільноту Донеччини, Лиманщину представляли 16 фахівців.

Місією Української бібліотечної асоціації є всебічне сприяння розвитку бібліотечної справи і забезпеченню реалізації права користувачів бібліотечних послуг на якісне і своєчасне бібліотечне та інформаційно-бібліографічне обслуговування, а також захист соціальних та інших спільних інтересів членів УБА.
Голова організації Мельник Людмила Михайлівна звітувала про роботу відділення у 2017-2020 рр., бібліотечною спільнотою робота оцінилася позитивно. Новобраним головою стала директорка Донецької обласної бібліотеки для дітей Василенко Юлія Станіславівна.
Вітаємо, бажаємо натхненної праці.
Також цього дня відбулася моніторингова зустріч Президії та активу Донецького обласного відділення з членами Президії ВГО Українська бібліотечна асоціація



Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...