середа, 5 травня 2021 р.

Вебінар «Уроки Чорнобиля ‒ 35 років потому»

                     29 квітня 2021 ВГО Українська бібліотечна асоціація та офіційний партнер Асоціації Видавничо-освітній проект «ПОРТАЛ» на платформі Zoom провели вебінар «Уроки Чорнобиля ‒ 35 років потому», до якого долучилися фахівці Публічної бібліотеки Лиманської ОТГ.

Видавничо-освітній проект «ПОРТАЛ» презентував два тематичних видання для різних вікових категорій, що можуть стати «провідниками» до осмислення і прийняття історичного досвіду, ключем до життєствердної дискусії з читачами, які можна організувати у бібліотеках: «Реактори не вибухають. Коротка історія Чорнобильської катастрофи» та «Квіти біля четвертого», останнє видання, до речі, є у фондах бібліотеки. Есперти розповіли про додаткові інструменти та можливості взаємодії, які можна використовувати у роботі з читачами, як то: інтерактивні ігрові картки, історичні бекграунди,психологічний супровід та запитання до дискусії з аудиторією. Сторінка за сторінкою, ілюстрація за ілюстрацією автори Катерина Міхаліцина та Станіслав Дворницький провели присутніх захоплюючою, різноплановою і багаторівневою стежкою кінцевим пунктом якої є усвідомлення і уособлення трагічних подій далекого 1986 року і проклали місточок через сьогодення до майбутнього.









Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...