пʼятниця, 14 травня 2021 р.

Година поетичного настрою «Матуся, рідненька, ти мій оберіг!»

 

                  У ці травневі дні,  коли зацвітають перші квіти, приходить до нас прекрасне свято, свято народження життя - Свято Матері, а ще у ці дні  святкуємо дуже важливе споріднене свято – Міжнародний день сім’ї . Наша бібліотека також долучилася до вшанування цих свят. У дружньому колі пройшла година поетичного настрою «Матуся, рідненька, ти мій оберіг!». Цей захід був спрямований на утвердження родинних цінностей, пропаганду сімейного читання, сприяння впровадженню здорового психологічного клімату в родині. 

                  Бібліотекарі щиро привітали гостей зі святами та побажали присутнім миру і злагоди у домівках, здоров’я дітям, радості від їх успіхів та досягнень. Глядачам нагадали про  історію та традиції святкування Дня Матері та Міжнародного дня сім’ї. Відео - показ «Сім’я, родина, Україна» познайомив присутніх з сімейними звичаями, традиціями, обрядами. Святковий настрій присутнім створили місцеві поетеси Міла Василенко, Осіпова Тетяна, Клавдієва Юлія, які презентували свої вірші, що уславлюють матір та родину. Дубина Н.М. представила поезію свого чоловіка письменника Дубини Василя Антоновича. У виконанні Полякова Сергія прозвучали пісні.











 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...