середа, 12 травня 2021 р.

Літературний портрет «Василь Стефаник: сила справжнього таланту»

 

        Для українців ім’я Василя Стефаника по-особливому дороге. З українського письменника він переріс у письменника світового значення, у співця бідаків різних націй та рас. У своїх глибоко ліричних, повних драматизму творах він змальовує тяжке життя селянства Західної України, стихійний протест трудівників землі проти нелюдських умов існування. У кожному його рядку, в кожному слові горить любов до рідного знедоленого народу, і ця любов вселяла в серця простих людей віру і надію на кращі часи. 14 травня минуло 150 років від дня народження нашого славетного класика української літератури, новеліста зі світовим ім’ям. 

      До цієї дати для читачів бібліотеки був представлений літературний портрет «Василь Стефаник: сила справжнього таланту», який охоплює різні сторони життєвого і творчого шляху письменника, містить огляд критичної літератури – від перших згадок і відгуків про його новели до літературознавчих праць сучасних дослідників.

#Публічна_бібліотека_Лиманської_ОТГ





Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...