четвер, 22 квітня 2021 р.

Відео-екскурс «Стежками рідного краю»

 

          В День Землі у Публічній бібліотеці пройшов відео-екскурс «Стежками рідного краю», приурочений  60 річчю від часу утворення Українського степового природного заповідника. Читачів ознайомили з історією заснування Міжнародного дня Матері-Землі і Дня довкілля, звернувши увагу присутнiх на екологiчний стан довкiлля, наголосивши, що доля планети знаходиться в наших руках. 

                Присутнім було запропоновано  пізнавальний відео-екскурс по заповідним територіям рідного краю «Хомутовському степу», «Кам’яним могилам», «Крейдовфій флорі» та «Кальміуському заповіднику», з якого  глядачі дізналися про велич і красу нашої рідної землі, про все, що росте і квітує на ній, дійшовши висновку, що саме від нас залежить затишок і чарівність, безпечність і надійність життя на землі. Увагу присутніх  привернула  книжкова виставка літератури екологічного напрямку та  фото - виставка "Пейзажі. Краєвиди рідного краю" Леоніда Довгого, нашого земляка-фотохудожника, яка відкрилася у Центрі культури і дозвілля м. Лиман.

#Публічна_бібліотека_Лиманської_ОТГ













Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...