неділя, 25 квітня 2021 р.

Літературний набат «Чорнобиль – чорний біль України»

 

 

                     Чорнобильська катастрофа сколихнула весь світ і лишила слід не лише в життях, а й в серцях українців. Її наслідки відчутні дотепер. Найбільша техногенна катастрофа, що відбулась на території України, знайшла своє місце і в літературі. Майже щороку в українських та закордонних видавництвах виходять книги про Чорнобильську трагедію. Художні видання про катастрофу наповнені переживаннями та тужливими спогадами про минуле, автори-документалісти та історики намагаються підійти до висвітлення цієї теми з максимальною об'єктивністю. 

                    Добірку найзворушливіших поезій українських авторів, що порушують тему Чорнобиля і чіпляють за живе, запропонували бібліотекарі своїм читачам. Пропонуємо вам переглянути уривок із літературного набату «Чорнобиль – черний біль України», який відбувся у бібліотеці за участю бібліотекарів Роменської Я., Кравченко І. та читача Дубини Н.М.

#Публічна_бібліотека_Лиманської_ОТГ






Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...