пʼятниця, 23 квітня 2021 р.

Правовий калейдоскоп «Захисти свої права»

 

                   Міжнародний день боротьби за права людей з інвалідністю світова спільнота щороку відзначає 5 травня. Цей день, покликаний звернути увагу людей на проблеми, пов'язані із захистом прав людей з інвалідністю. Свій початок історія «міжнародного дня боротьби за права інвалідів» бере 5 травня 1992 року. У цей день люди з інвалідністю з сімнадцяти країн, одночасно провели перший загальноєвропейський день боротьби за рівні права і проти дискримінації людей з інвалідністю. З того часу подібні заходи проводяться кожне п'яте травня. 

                               До цього дня приєдналася і Публічна бібліотека, в якій пройшов правовий калейдоскоп «Захисти свої права». На захід був запрошений юрист Лиманського бюро правової допомоги Васильєв Михайло Федорович. Він  розповів про те, які послуги надає центр правової допомоги, висвічувались загальні питання з правознавства, піднімались питання надання субсидій населенню та людям з  інвалідністю, надавалися індивідуальні консультації та роз’яснення бажаючим, роздавався допоміжний матеріал з правових питань. 

                         Присутні познайомилися з головою ГОЛЗІ «Подолання» Малишко Аллою, яка розповіла про роботу організації та планами на майбутнє. З захопленням присутні  переглянули відеоролик  «Великі люди з обмеженими можливостями». А в  бібліотеці  була оформлена  книжкова виставка з правових знань.

#Публічна_бібліотека_Лиманської_ОТГ

 

















 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...