понеділок, 17 лютого 2020 р.

Бібліотеки - амбасадори змін

13.02.20 у центральній міській бібліотеці фахівці сільських і селищних бібліотек Лиманщини  проходили навчання. Однією із числених  та важливих тем була цифрова грамотність .
11 січня 2020 року ВГО Українська бібліотечна асоціація та Міністерство цифрової трансформації підписали меморандум про співпрацю.
Першим кроком співпраці бібліотек України є національна кампанія з цифрової грамотності «Будь на часі!». Проєкт втілюється за підтримки швейцарсько-української Програми EGAP, що фінансується Швейцарською агенцією з розвитку та співробітництва та реалізується Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge.

Бібліотеки Лиманщини активно долучилися до проєкту:  допомагають користувачам бібліотек розібратися у деталях, інформують про національну кампанію з цифрової грамотності, особисто  проходять навчання на освітній платформі, щоб бути впевненими амбасадорами змін.

Більше новин проєкту «Дія. Цифрова освіта» 

 На фото фахівці Лиманської ЦБС у центральній міській бібліотеці на Дні директора 





Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...