понеділок, 17 лютого 2020 р.

Чорне крило Афгану

12.02.20. в центральній міській бібліотеці до Дня вшанування учасників бойови́х дій на території інших держав, який відзначається щорічно 15 лютого, читачам було запропоновано ознайомитися з історичним хроноскопом пам’яті «Чорне крило Афгану».   
День вшанування учасників бойови́х дій на території інших держав встановлено в країні «… На підтримку ініціативи громадських організацій та з метою вшанування громадян України, які виконували військовий обов’язок на території інших держав…» згідно з Указом Президента України «Про День вшанування учасників бойових дій на території інших держав» від  від 11 лютого 2004 р. 2004 р. № 180/2004. 

 Цього дня  до уваги присутніх були представлені книги, публікації про афганську війну, документи та фотографії воїнів, які приймали участь у бойових діях. Серед них і наші герої -земляки. Україна втратила багато хлопців в цій війні.  Хвилиною мовчання згадали всіх загиблих. Присутні з хвилюванням слухали пісні на афганську тему у виконанні Полякова Сергія.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...