вівторок, 25 лютого 2020 р.

еко-толока «Природа нам, як рідний дім»






                  «Бібліотека зустрічає друзів»
Читачі центральної міської бібліотеки давно знають, що бібліотека – це не просто книгозбірня. Широке використання нетрадиційних форм масової роботи сприяє цікавому проведенню вільного часу, неформальному спілкуванню читачів, дозволяє бібліотекарю оперативно відгукуватися на нові запити відвідувачів бібліотеки та встановлювати атмосферу довіри.. Спільні заходи з центром  соціально-психологічної реабілітації дітей - це заохочення дітей до систематичного читання художньої літератури, до розширення   їхнього кругозору. 22.02.20. до бібліотеки були запрошені вихованці  з центру, які весело і з задоволенням провели  вільний час.
До Міжнародного жіночого дня вихованці центру разом з Рибачуком Сергієм Святославовичем створювали аплікації з кольорового паперу  для своїх друзів, завітавши на еко-толоку «Природа нам, як рідний дім». Завідувач відділом обслуговування Кравченко Ірина Григорівна  провела огляд літератури, запропонувала ігрову програму про мандри птахів та перегляд мультиплікаційних фільмів.   Матеріали для творчої роботи надані  бібліотеці в рамках проекту Міжнародної Організації з Міграцій «Сприяння сталому розвитку та згуртуванню громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі».













      

Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...