середа, 5 лютого 2020 р.

Всесвітній день водно - болотних угідь




                                «Вода – джерело сили і життя»

01.02.2020 р. у центральній міській бібліотеці Лиманської ЦБС до Всесвітнього дня водно- болотних угідь  пройшов пізнавальний мікс  «Вода – джерело сили і життя». Метою  заходу є збереження водно – болотних угідь  як середовища для водоплавних птахів та збереження і раціонального використання цих угідь. На захід запросили вихованців  Центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Діти та підлітки розгадували загадки,  доповнювали прислів’я про мешканців водно-болотних угідь, грали у ігри, малювали  та переглянули відеоролики про значення води для людини. Для користувачів бібліотеки  розгорнуто книжкову виставку з пізнавальним матеріалом по темі і малюнками дітей. Читачі  різних вікових категорій, молоді родини поповнили свої знання, прийнявши  участь у розгадуванні кросворду. 
 Матеріали для роботи з дітьми надані  бібліотеці в рамках проекту Міжнародної Організації з Міграцій «Сприяння сталому розвитку та згуртуванню громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі»









Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...