понеділок, 24 січня 2022 р.

Історична година «Соборність духу, розуму і серця»

 

       З нагоди відзначення  Державного свята Дня Соборності працівники Публічної бібліотеки  Лиманської ОТГ підготували історичну годину  «Соборність духу, розуму і серця», на яку були запрошені учні Лиманського ПТУ,  група № 9 «Помічники машиністів тепловоза, електровоза, слюсар з ремонту рухомого складу» (з бібліотекаркою ПТУ Юлією Володимирівною Довгейко і майстром виробничого навчання Сидоровим Петром Петровичем).

Під час заходу присутні згадали важливі моменти історичного минулого - День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України, переглядали історичні відеоролики, слухали пісні і вірші про Україну, приймали участь у краєзнавчий вікторині, висловлювали свої думки на стінній газеті, яку запропонувала вчитель історії ЗОШ №2 Погрібняк Н.В. Юнаки з відповідальністю декламували вірші про свободу та незалежність України.

              Кульмінацією святкування стало проведення флеш - мобу: «Живий ланцюг єднання»,  тримаючи державні прапори та українські рушники учні створили нерозривний,  символічний ланцюг єдності, щоб відчути дух дружби, свободи і гордості за свою державу.

                  У бібліотеці була  організована книжкова виставка, на якій була представлена література, що висвітлює найважливіші події в історії України – передумови і причини об’єднавчого процесу, тернистий шлях України до соборності, ідеї побудови української, самостійної, соборної Держави.












 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...