неділя, 23 січня 2022 р.

Літературний журфікс "Тепло душі і сяйво слова"

 20.01.22 у затишному колі друзів зібралися літератори і шанувальники поетичного слова на літературний журфікс "Тепло душі і сяйво слова", який уже став доброю традицією.

Цього дня відбулася презентація першої поетичної збірки лиманської поетеси Ольги Фоменко "Білий храм".
У кожної людини своє розуміння слова. У одних любов це романтичне почуття, у інших - відповідальність, а у героїні цієї зустрічі, автора натхненних і проникливих рядків це спасіння, розмова з Богом, який дає натхнення, вказує шлях і дарує світло. ЇЇ вірші це крихкий світ, в якому немає місця горю і нещастю, її світ теплий, сповнений кольорів і любові, він дзвенить дитячим сміхом, біль тамується материнською ласкою.
В читальному залі панувала атмосфера творчості, яку підтримали виконуючи музичні композиції на фортепіано і скрипці син Олексій та донечка Вікторія, чудові виконавці Зінчук Таісія та Синельнік Аня учасниці вокального колективу " Соло +" ( керівник Дехтярьова Ірина Володимирівна).
Слова подяки ведучій, талановитому поету і чарівній жінці Милі Василенко. Зичимо натхнення, любові і до нових зустрічей, адже цей захід розпочав цілу низку літературних рандеву у ювілейному для ЛІТО"Промінь" 2022-му році










Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...