вівторок, 9 березня 2021 р.

Літературний портрет «Живи, поете, в славі віковій!»

 Напередодні Національного Шевченківського дня у Публічній бібліотеці Лиманської ОТГ  для читачів був представлений літературний портрет «Живи, поете, в славі віковій!».  Для експозиції була підібрана література, що розкриває творчий та життєвий шлях Тараса Шевченка, його спадок як письменника, художника, мислителя і борця за волю України. Книжкова виставка була  призначена допомогти користувачам бібліотеки глибше усвідомити суспільну й художню цінність Шевченкового слова, поглибити знання про його коротку, трагічну, але в той же час і величну долю та стати інформаційним приводом для зміцнення рівня національної самосвідомості. Біля виставки велися бесіди, а  охочі прийняли участь у поетичному струмочку "Кобзарева струна не вмирає",  цитували його вірші та відповідали на запитання вікторини.

Фахівці бібліотеки працювали в журі дистанційного конкурсу читців "Шевченкове слово лунає крізь віки", організованого Центром культури і дозвілля міста Лиман до шевченківських днів. Талановита молодь, діти та люди старшого віку натхненно читали твори Кобзаря, журі визначило переможців і 9.03.21 відбулося нагородження.

#Публічна_бібліотека_Лиманської_ОТГ


 






Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...