пʼятниця, 19 лютого 2021 р.

тренінг про торгівлю людьми та як не потрапити у небезпечну ситуацію

 18.02.2021 ініціативна група Публічної бібліотеки Лиманської ОТГ" Територія Є" провела тренінг для старшокласників Зарічненської ЗОШ, яких запросила бібліотекар Закопайло Раїса. Захід проходив в Зарічненській бібліотеці філії.

Цього дня говорили про торгівлю людьми та як не потрапити у небезпечну ситуацію, переглядали відеоролики, проходили квест, виконували різні вправи та завдання, обговорювали як легально працевлаштуватися щоб не потрапити у небезпеку. День пройшов цікаво, емоційно. Молоді люди з азартом долучилися до роботи, не були байдужими до проблеми торгівлі людьми. Цей захід став частиною проекту " ТериторіЯ", який впроваджує центральна міська бібліотека при сприянні Міжнародної організації з міграції та фінансової підтримки Уряду Японії. Дякуємо за пітримку педагогічному колективу училища та бібліотекарю, які є партнерами ініціативної групи центральної міської бібліотеки " Територія Є".
#Публічна_бібліотека_Лиманської_ОТГ





Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...