понеділок, 15 лютого 2021 р.

дистанційний літературний конкурс «Смарагдові вітрила»

 

Завершився дистанційний літературний конкурс «Смарагдові вітрила», який організувала ініціативна група Публічної бібліотеки Лиманської ОТГ в межах проекту «ТериторіЯ». Конкурс проходив в партнерстві з ЛІТО "Промінь" за сприяння Міжнародної організації з міграції та фінансової підтримки уряду Японії. Протягом місяця на електронну адресу бібліотеки надходили доробки молодих авторів Лиманщини та України: есе, казки, оповідання.

12.02.21 компетентне журі визначило переможців:
У номінації «Проза» вікова категрія 14 – 18 років впевнену перемогу І місце отримала Тендітна Поліна, почесне ІІ місце виборола Останіна Анна, ІІІ місце розділили Колесник Єлизавета та Поваляєв Вадим. У номінації «Поезія» І місце у Івнанісенко Аполлінарії, а друге у Тендітної Поліни, третє місце не визначали.
У старшій віковій категорії (19 – 28 років) номінація «Поезія» перше місце у Панченко Олександри, друге у Пилипенко Анастасії, третє виборола Клавдієва Юлія. Холод Катерина молодий автор із міста Ірпінь Київської області отримала І місце у номінації «Проза» (29-35 років).
Вітаємо переможців і від усієї душі хочемо побажати, щоб в гості часто приходило натхнення, щоб чудові задуми і світлі думки миттєво перетворювалися в рядки захоплюючої історії, щоб талант з кожним днем горів все дужче, щоб серце зігрівала вірна любов, а душу — добрі слова і побажання від бравих шанувальників.
#Публічна_бібліотека_Лиманської_ОТГ










Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...