пʼятниця, 27 листопада 2020 р.

заняття " Організація конференцій та веб-семінарів в Zoom"

Карантин – це не причина припиняти навчальний процес,
в умовах пандемії бібліотекарі Лиманщини переформатовують свою роботу, в соціальних мережах проводять заходи, спілкуються з читачами, рекламують діяльність своїх бібліотек.
Існують сервіси, які допоможуть зробити цей процес легким і цікавим.
Звісно, можна користуватись Skype чи влаштовувати групові чати-дзвінки-конференції в месенджерах типу Viber, Telegram та інших.
Але куди зручніше користуватись інструментами, які максимально пристосовані для навчання і є простими в користуванні. У центральній міській бібліотеці Лиманської ЦБС пройшло заняття для фахівців бібліотеки, " Організація конференцій та веб-семінарів в Zoom", яке провів методист ЦБС Антон Осіпов. Zoom– це сервіс для організації онлайн-конференцій та відеозв’язку.Тут можна організовувати конференції та веб-семінари для різної кількості користувачів і спікерів. Сервіс однаково добре працює як на ПК, так і на смартфоні чи планшеті. Потрібно лише завантажити програму на комп’ютер чи додаток на гаджет.




 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...