вівторок, 19 листопада 2019 р.

Тренінгове заняття " Сходинки взаємин"



19 листопада 2019 року в Центральній міській бібліотеці Лиманської ЦБС пройшли тренінгові заняття «Сходинки взаємин». Захід проходив до Дня толерантності та  в межах  Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Заняття відбулося за участю працівників  Лиманського міського відділу  філії Державної установи «Центр пробації»: психолога Капітан  О.С.  та старшого інспектора Волчкової Д.В..  Фахівці  центру розповіли про булінг в стінах школи та відповідальність за  правопорушення, показали відеоролики, які розкривають сутність поняття «булінг». Працівники Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді: заступник начальника центру Теліус О.В. та   психолог Дворникова М.В..  у ігровій формі розказали про насильство в сім’ї та побуті, провели  вправу для дітей.
На заході також була присутня спеціаліст відділу в справах дітей Лиманського міськвиконкому Чепак Л.О.. З її інформації учні 9-Б класу  Лиманського НВК «гімназії – ЗОШ І ступеня» дізнались, що у відділ можна звертатись з будь-яких  питань анонімно і отримати допомогу фахівців. Підлітки прийняли активну участь в процесі тренінгових занять, виконували вправи,  приймали участь у дискусіях, наводили приклади з власного життя.
Працівники бібліотеки подарували учням та вчителю роздатковий матеріал з правової тематики.

 Калиновська Л. О. бібліотекар відділу обслуговування центральної міської бібліотеки Лиманської ЦБС









Немає коментарів:

Дописати коментар

Клуб за інтересами «Школа вмілих господинь"

         Шановні друзі! Сьогодні ми хочемо представити вам ще одну талановиту жіночку з нашого клубу за інтересами «Школа вмілих господинь» ...